Tuesday, October 19, 2010

silap lagi

Posted by Ai Am Nor at 8:50 AM 0 Kemon Komen
salah.. Memang slalu salah.. Huuiisshh... Memang salah sendiri, tak nak ngaku.. Ai harus belajar terima kenyataan yang ai sama macam manusia ciptaanNYA.. Sentiasa buat salah dan harus belajar untuk mengakuinya.. Sorry banyak-banyak kat kawan ai tadi.. Tak sepatutnya kuar perkataan tu.. Benar-benar rasa bersalah.. Ai dah buat salah dan seharus nya tidak diulangi. Memang ada rasa tak puas hati disebaliknya, tapi ai tak patut buat macam tu kat kawan ai. Ai perlu control mulut ai nampaknya.. Sorry 1ce again.. Hmmmmm

Monday, October 11, 2010

so down

Posted by Ai Am Nor at 2:56 AM 0 Kemon Komen

siyesly, i'm so down.. Dlm thn 2010, ni la 2nd time ai rasa truk yg amat.. ai tak salahkan nya.. Just tertekan ngan sgala yg ada kat sisi..

akan jadi terasa hampa sangat2 bila kita terlalu mnaruh harapan.. Salah ai jugak, terlalu bharap n over confident.. Tapi bila ai dah tak confident mesti ai tak buat btol2..

Tp ai memang tak nak hidup dlm tekanan.. Ai try senyum.. P senyum ai pahit jak.. Coz dalam hati sapa tau.. Nak jer ai nangis depan orang, p nanti orang anggap ai lmh...

ai harap sangat2 dia ada time ni.. Coz selama ni dia jer nampak ai nangis... I'm so down.. Sayang.. I hope u r here..
 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea