Friday, January 28, 2011

mulut ternganga, lidah ku keras

Posted by Ai Am Nor at 2:56 PM 0 Kemon Komen

ingatkan hanya sekadar begitu.
tapi berita ku dengar amat mengejutkan.. di manakah hati nurani kewanitaan nya?
kewarasannya?
kebijaksanaanya?

istighfar ai diulang-ulang. ai mohon ai salah dengar.
tapi itu lah yang terkeluar dari mulut seorang sahabat.

ai kini terikat dengan janji yang ai sendiri pun tidak pasti.

ai berharap ai tidak mendengar. lantas mulut ai ternganga lidah ai keras membatu.






at kuching

Posted by Ai Am Nor at 2:57 AM 0 Kemon Komen

kuching... tempat yang agak familiar sejak akhir-akhir ni.
dalam beberapa bulan berturut-turut ni, memang destinasi yang selalu dikunjungi.
nak kata saja-saja, tak juga.. nak kata ada urusan penting tak juga.

tapi at least bila aku kat kuching ai kuar juga dari sibu.
sibu yang penuh dengan macam-macam masalah.

nak aje kuar dari sibu terus.. tapi apa kan daya.. sibu dah jadi tempat ai cari rezeki.
tambahan daus dah mula skol kat sibu.. lagi la ai tak boleh nak kuar..

kat kuching ni plak ada lagi masalah yang lain. timbul plak isu lain huuurmmm.
aku pun tak tau, sama ada aku patut ke tak patut.. kalau aku biarkan ajer sama la ai bersubahat.

moga Allah beri aku petunjuk..

Wednesday, January 26, 2011

BILA KAWAN DATANG

Posted by Ai Am Nor at 9:06 PM 0 Kemon Komen

malam tadi ai kuar dengan kawan.. g shopping kat sanyan..
(mmg dah tak ada tempat lain nak shopping kalau kat sibu)
dah tu lepak2 ngan luyah the gang kat star grill..
(makan2, mnum2, korek2 rahsia =P)

dramanya bukan start kat situ..
actually balik dari makan baru buka ceta..

benar.... memang kawan jarang sekali datang bila hati senang,

tapi ai bersyukur ada kawan sudi dengar ai mluah.. syukur Alhamdulillah..

buat sahabat ai, jgn sedih2.. u still got me.. =)
 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea