Thursday, June 18, 2009

selamat hari bapa... pak aku sayang kitak

Posted by Ai Am Nor at 1:17 AM 0 Kemon Komen

hari ni hari bapa... ai tak dapat sambut pun ngan bapak ai... hhuhuhuhu bkn taknak sambut tp dah tpt keje ai jauh... aismpat wish jer kat dier... tu pun sms... msh blum ade kbranian nak kol... tringat ai masa kcik2, time ai suh bapak bli mainan mesti bapak ai kasi mcm2 alasan... mase tu ai kate bapak kedekut... huhuhuhuh jahat tak? e ai baik la.... hehehehe mse 2 ai tak tau pun nape bapak ai taknak belikan... ble ai dah besar bru ai tahu.... baru ai faham... dulu mase kcik2 bapak slalu bceta ceta klasik... hehehehehe smpai skrg pun dier msh bceta... mase time skol, time banjir, bapak dukong ai... ai nak jalan sendiri dier tak kasi coz takut kaki kena kace... bapak slalu ader kat tp ai ble mak bising2 huhuhuhu pak, anak mu menyayangi mu...

Sunday, June 7, 2009

intro

Posted by Ai Am Nor at 6:16 AM 0 Kemon Komen

salam to all,

07.06.09

ai bru jer nak join blog..
tringin lak nak ada blog sdiri..

life ai takde la sonok sangat..
cukup2 makan jer..

weekdays, bangun pagi turun keje,
cukup jam kul 10 rehat, sambung balik pas stengah jam tu,
kul satu balik umah, mkn apa yg ada jer...
kul 2 msk blik smpai kul 5. cukup jam balik umah
rehat scukupnyer....

weekends, bangun pagi awal kemas umah, kuar g kdai bli news,
balik umah trus masak, lyn tv n layan hati sampai la mlm...

life ai dah jadi rutin...

life ai jadi abnormal bla tetiba tfikirkan something kegilaan..

kdg2 tu, tetiba je kol member ajak g main boling,
kalau tak main boling g lepak tengok org kaya g main golf...
hairan tengok diorang, mcmmana main golf ni bleh jadi satu sukan?
tak nampak menyihatkan pun...

tu pendapat ai la... hehehehe

k lah... serba sedikit mengenai ai...

samapai bertemu lagi.
 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea