Sunday, June 7, 2009

intro

Posted by Ai Am Nor at 6:16 AM

salam to all,

07.06.09

ai bru jer nak join blog..
tringin lak nak ada blog sdiri..

life ai takde la sonok sangat..
cukup2 makan jer..

weekdays, bangun pagi turun keje,
cukup jam kul 10 rehat, sambung balik pas stengah jam tu,
kul satu balik umah, mkn apa yg ada jer...
kul 2 msk blik smpai kul 5. cukup jam balik umah
rehat scukupnyer....

weekends, bangun pagi awal kemas umah, kuar g kdai bli news,
balik umah trus masak, lyn tv n layan hati sampai la mlm...

life ai dah jadi rutin...

life ai jadi abnormal bla tetiba tfikirkan something kegilaan..

kdg2 tu, tetiba je kol member ajak g main boling,
kalau tak main boling g lepak tengok org kaya g main golf...
hairan tengok diorang, mcmmana main golf ni bleh jadi satu sukan?
tak nampak menyihatkan pun...

tu pendapat ai la... hehehehe

k lah... serba sedikit mengenai ai...

samapai bertemu lagi.

0 Kemon Komen:

Post a Comment

 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea