Sunday, May 29, 2011

ce citer ce citer

Posted by Ai Am Nor at 9:51 PM
kak limah udah balik sepital takder nyer nak ce citer kak limah lagi.. hehehe.. tadi bosan sangat kat office sorang2.. yang lain memanjang jer cuti.. (dengan nada yang tak puas hati) hehehe.. salah sendiri gak sapa suh tak apply awal2.. last2 takder lain jadi sandaran nak jaga office..

balik pasal ce citer ce citer ni, takde la sangat yang nak dikabarkan.. tapi tu laa haa.. tadi tengah dok layan bosan sangat2,surf la internet carik lagu OAG.. minat giler ngan group ni masa zaman skol.. gila tak nye, suma album (zaman tu kaset jer mampu beli but ORIGINAL ok)ai beli.. masa tu ai memang tak tahu pun muka group ni mcm ner.. ai minat sangat kat lagu diorang walaupun banyak yang kata NTAH PA PA lagu diorang.. ai tak kesah..

bla surf OAG kuar la macam2 crita nih.. ni.. nak warning, ai bukan nak ajak gosip k.. tapi yang ai nak tulis ni nak ce citer hal orang2 kita ni. kalau bab2 nak citer hal orang memang gila2 tak nak tlepas... lebih2 lagi hal dalam bilik.. MasyaAllah.. bab nikah cerai orang la, masuk plak syllabus PERSONAL LIFE orang.. ish.. rasanya tak perlu la nak panjang2kan citer.. dah tu siap ada yang mengKOPI mengeTEH kan ceta2 orang kat blog diorang.. dah kira mnyebarkan..

dah ada yang mengKOPI dan mengeTEH, siap ada plak pengKOMEN... konon nyer pandangan diorang nih rasional laa.. orang itu patut macam ini orang ini patut macam itu.. ai tak paham la..

bila dah masuk bab nak buat baik syllabus BUAT JAHAT DIBALAS JAHAT ni yang ai lagi tak faham kat banyak orang kita ni, dah orang berniat nak jadi baik apa salahnya.. ni siap kata "kita tengok la nanti sampai mana dia bertahan" "kompom dia buat jahat balik pasni" siap ada yang brani sumpah cakap potong KUKU tangan lagi.. aiyo.. orang kita..

tapi ai yakin tak semua yang macam kat atas.. tahniah pada yang tak macam yang kat atas.. yang kat atas tu, bawak2 mengucap.. berhibur jangan berlebihan.. cerita pasal orang itu bukan hiburan, aib namanya.. sama2 kita berubah.. sama2 kita amalkan AMAR MA'RUF NAHI MUNGKAR.

p/s: layan lagu slumber dari OAG - Old Automatic Garbage uhu huh huh huh...

cermin diri sebelm bercerita pasal orang lain ok (*,~)

slumber berok jer korang ngumpat aku




0 Kemon Komen:

Post a Comment

 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea