Sunday, August 14, 2011

Agak Emo

Posted by Ai Am Nor at 5:15 AM

hah... ini kali post ai agak emo. ishh... biasanya ai post agak neutral laaa. tapi kali ni.. hmmm.. wahh ini kali panassss... bulan ramadhan yang benar-benar menduga puasa ai..

nak meletop jer rasa nya.. tapi ai cakap kat diri sendiri "Nor, yu tunggu lepas buka puasa ok?!" haaaa.. ai tunggu dengan rasa yang penuh sabar dalam kegeraman.

Ada ker terpaksa buka puasa dalam keta ngan air mineral jer semata-mata takut terlepas jumpa orang. ishhh memang sakit ati la. kalau buka ngan air mineral tu ai tak kesah.. tapi yang ai kesah sangat WHAT THE FISH tak angkat kol n tak reply msj sampai terpaksa tunggu 4JAM!!!????udah la ini malam ai punya birthday nite!! This is the worst nite birthday n gift ai ever have!! haaa....... Astaghfirullah.. Ya Allah.. benar-benar menguji manausia itu. Dah la.. makin banyak pulak nak mencarut..

p/s: janji manismu -Aishah


0 Kemon Komen:

Post a Comment

 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea