Tuesday, August 2, 2011

HANTU DI BULAN PUASA!!!!

Posted by Ai Am Nor at 6:47 PM

errrkkk... Ai ni bukan suka sangat nak ceta pasal antoo nih.. nak tengok iklan ehhh.. dengar jer pun ai dah tukar channel. Bukan ai takut pon tapi.... heheheh saje jer ai tak suka hahahah (cover up la tuuu) bukan cantek pun antoo nih, takde faedah nyer nak layan benda-benda macam ni.

tapi ni la kan, bulan Ramadhan suma kita tahu someone is leaving - ada yang pergi.. tapi sejauh manakah dia pergi? Sedar tak sedar ada lagi hantu yang tinggal masa Ramadhan al-Mubarak nih.. kita semua pun tahu kalau dah masuk bulan ramadhan confirm macam-macam sale.. dari atas sampai bawah kaki kuku hahaha.. dari luar sampai ke dalam menjadi daging..

dari atas sampai bawah:
1. Anak tudung (ikut kesesuaian kepala)
2. Tudung(1 bundle)
3. Songkok (5 pasang)
4. Baju(min 6 pasang)
5. Seluar(2 jam sekali nak tukar baru)
6. Stoking (boleh guna seminggu 1 pasang)
7. Kasut / sandal (tinggi sampai ibu jari kaki terjungkit)
8. Tali kasut (nak jugak warna-warni

luar dan dalam
1. barang kemas (nak jugak sampai hujung lengan, leher menunduk, jari meleleh - yang lakinya sibuk jugak nak pakai emas ketol)
2. Juadah berbuka (melantak takut esok bazaar tak bukak lagi)

hantu bulan puasa yang tak puasa:
1. Hantu Raya - nama pun dah raya confirm la nak beraya
2. Hantu Raba - ni hantu yang paling selalu merayap masa kat bazaar.. ishh2
3. Hantu yang suka makan ketupat - kan nak raya kena la buat banyak ketupat
4. Hantu serammm - memang seram laaa (dah takde idea lagi dah) hahah

tapi kenapa masih ada lagi hantu masa bulan ramadhan ni?
mungkinkah setelah 11 bulan kita dibisik Lakhnatullah itu kita menjadi tegarrrr.. errrkkk...

p/s: awek sapa pontianak? - muvie baru "Tolong!! awek aku pontianak" boleh pulak berAWEKkan pontianak nih


0 Kemon Komen:

Post a Comment

 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea