Saturday, June 4, 2011

Billu Si Tukang Gunting

Posted by Ai Am Nor at 2:20 AM
sabtu nih sedap nyer duk kat umah lebih2 lagi bila kat kampung... syok tak terkata.. (*.*) balik kampung jumpa family kaum kerabat terasa macam YB der.. hahaha.. yang paling syok bila balik kali ni ai nak celebrate beday mak ai.. walaupun dah lepas 3hari tapi rasanya tak salah nak sambut lagi sebagai tanda menghargai penat lelah dia layan karenah BAIK aku sedari kecik lagi hehehe..

sabtu ni jugakla ada panggung sabtu hehehe.. deeiii ai pun tengok hindi laaa heeheh... tapi kalo ada ex bopfren ai acting je la... alaaaa Shah Rukh Khan.. korang penah kan dengar gosip2 ai ngan dia.. sebab tak tahan ngan gosip dia sana sini sitok.. ai susah nak jawab coz dia dah warning ai jangan cakap banyak.. hahaha just kidding ok.. (tak pasal2 masuk Oh! Media =P

Tadi ai layan satu movie hindi nih, BILLU THE BARBER yang ceta nya pasal 2 sahabat dari 2 latar belakang yang berbeza, pada awalnya dari kampung yang sama hidup dalam keadaan yang serba kekurangan. my dear Ex (nak jugak....) berjaya jadi bintang atas bantuan sahabat nya yang dilakonkan oleh Irfan Khan, mana kala kawan dia nih mewarisi kepandaian bapaknye sebagai tukang gunting dah kuar dari kampung kerana hubungan chenta yang tak direstui keluarga.. (pulaaakkk...) memang tak leh lari la skrang nih kalau bab2 cinta terhalang, takde nyer zaman Kasim Selamat jer masalah ni.. karang ni pun ada lagi..

yang menyedapkan ceta nih walaupun setinggi mana kejayaan seorang sahabat itu kalau orang dah buat jasa kat kita, kita jangan nak lupa diri.. si tukang gunting nih ingat kawan dia yang superstar tu tak ingat kat dia langsung.. tapi dia salah.. malahan superstar nih dah jenuh carik dia merata...

konsep ceta ni senang jer and betol2 berbeza dari movie hindi yang slalu nampak ketiak.. errrkkk.. cerita nya ringan dah mudah nak difahami..




p/s: ai yang dumb SRK..


macho tak ai punya Ex??

0 Kemon Komen:

Post a Comment

 

AI AM NOR Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea